Betrokken projectontwikkelaars met een scherp oog voor mens en omgeving.

Florin. Een thuis van Holland Huis


 

Het team

FLORIN is een product van Holland Huis en NICCON, in samenwerking met het Platform Duurzame Huisvesting met Diensten. Daarin hebben deskundigen zitting genomen van onder meer de VU, de Universiteit voor Humanistiek, het Kenniscentrum Wonen van Aedes/Actiz en andere deskundigen op uiteenlopende vakgebieden van architectuur, stedenbouw, woondiensten en economie. Het platform wil op een zo doordacht mogelijke manier een nieuwe, kleinschalige woonvorm ontwerpen. Een thuis, dat zowel nu als in de toekomst aantrekkelijk is om in te wonen én ook economisch gezien zijn waarde behoudt. 

 

Uw voordeel

De betrokken projectontwikkelaars van FLORIN geven woonwensen een thuis. In kwalitatief hoogwaardige gebouwen op aantrekkelijke locaties met een scherp oog voor mens en omgeving. Zij geloven in de kracht van lokale betrokkenheid en betrekken waar mogelijk lokale partijen bij de ontwikkeling. Ook na het gereedkomen van de ontwikkeling blijven de ontwikkelaars betrokken bij FLORIN. Holland Huis VvE Beheer blijft ten minste de eerste 2 jaar het beheer voor de Vereniging van Eigenaars verzorgen.

 

Projecten

FLORIN is een doorontwikkeling en verfijning van De Nieuwe Beukenhof in Velp (Gld.) en De Veense Tuin in Roelofarendsveen. Deze projecten en de inzet van het Platform duurzame huisvesting met diensten hebben geleid tot FLORIN, een duurzaam, toekomstbestendig en innovatief vastgoedproduct.