De locatie bepaalt de grondopbrengst.

Florin maakt kleinschalig ontwikkelen rendabel.

 

De situatie

Uw grond vertegenwoordigd een waarde, afhankelijk van de locatie, de bestemming die er op rust en de eventueel aanwezige bebouwing. Wat de situatie ook is, u streeft naar een zo hoog mogelijke opbrengst, het liefst zo spoedig mogelijk. Met FLORIN voegt u waarde toe aan uw kavel. Een goede prijs en een zo kort mogelijke ontwikkeltijd zijn dan ook belangrijk bij verkoop. FLORIN zorgt voor beide.

 

De locatie

FLORIN Villa’s worden op bijzondere locaties gerealiseerd. Bij voorkeur op een plek dichtbij voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer en uitgaansgelegenheden. Maar ook andere locaties kunnen geschikt zijn, mits ze maar een bijzonder karakter hebben. FLORIN wordt rendabel op kavels van minimaal 2.000 m2 met ruimte voor ten minste 15 tot maximaal 45 appartementen. Op grotere locaties kunnen de appartementenvilla’s worden aangevuld met grondgebonden woningen.

 

Grondpositie

Een grondpositie in of nabij het centrum van een stad of dorp is een potentiële FLORIN locatie. FLORIN is geschikt voor kavels van verschillende vormen en afmetingen. Er zijn verschillende footprints van de gebouwen mogelijk. Doordat de technische structuur van de ontwerpen in hoge mate uitgeëngineerd is, kan vrij snel worden bepaald of een locatie geschikt is als FLORIN locatie. En wat uw potentiële grondopbrengst zou kunnen zijn.

 

Uw voordeel

FLORIN heeft zich al bewezen op verschillende locaties. Gemeentes gaan graag met ons in gesprek en zien de voordelen van een product dat op een doordachte manier aansluit op de veranderende woningmarkt en dat in de basis al is uitgeëngineerd waardoor snel bouwen mogelijk is. Dit maakt efficiënt ontwikkelen en een goede prijs voor uw grond mogelijk.