Efficiƫnt ontwikkelen volgens een bewezen concept

Florin maakt kleinschalig ontwikkelen rendabel

FLORIN is een innovatief vastgoedproduct, dat efficënt ontwikkeld kan worden en zorgt voor een hogere opbrengst van uw kavel. FLORIN floreert inmiddels op verschillende locaties in Nederland en het buitenland.

 

Het product

Een FLORIN complex bestaat uit één of meerdere kleinschalige appartementenvilla’s, eventueel gecombineerd met grondgebonden woningen. Doordat de technische structuur van het product al in hoge mate is uitgeëngineerd, kan uw kavel efficënt worden (her)ontwikkeld. FLORIN past zich moeiteloos aan aan de bestaande omgeving met een grote keuze aan footprints en architectuurstijlen. En toch is iedere FLORIN maatwerk: afgestemd op de locatie en de omgeving.

 

Uw voordeel

FLORIN speelt in op de woonwensen van de snel groeiende groep één- en tweepersoonshuishoudens in Nederland. Met duurzame, levensloopbestendige appartementen, voorzien van modulair uitbreidbare domotica volgens KNX protocol en met een lounge en fraai aangelegde tuin met terrassen, speciaal voor de bewoners. Ook bij latere doorverkoop is de courante staat van het appartement gewaarborgd. Zowel bouwkundig als technisch. Zo behoudt de woning zijn economische waarde voor uiteenlopende doelgroepen. Dat maakt FLORIN een duurzaam en gewild product dat er voor zorgt dat uw locatie een goede opbrengst kan genereren.

 

Lees meer

De appartementen

De lounge en tuin

De architectuur

De doelgroep